Τροφές

Η σωστή διατροφή των κατοικίδιων μας είναι ιδιαίτερη σημαντική διότι συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού και βοηθάει στην καθυστέρηση ή την αποτροπή ασθενειών που σχετίζονται µε το μεταβολισμό και την ηλικία τους.

Η διατροφή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, καθορίζει την ποιότητα και τη διάρκεια της ζωής των κατοικίδιων μας .

Η Safe Pet System αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα της σωστής διατροφής των κατοικίδιων, έχει συμβληθεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφών / κλινικών διαίτης, που υποστηρίζουν τις σειρές super premium.

Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται τα προϊόντα των εταιρειών:

trofes-ins1trofes-insode-2-newone
trofes-BELCANDOfinalnew
Μία (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασία ξηράς τροφής της εταιρίας BELCANDO 5kgr ή 4kgr, (αξίας 27€ έως 35€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
trofes-LEONARDO_newfinal
Μία (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασία ξηράς τροφής της εταιρίας LEONARDO 2kgr (αξίας 18.5€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου τροφής, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
beaphar_logo-final
Χορηγείται έκπτωση είκοσι (20%) επί τοις εκατό στα προϊόντα No Stress, αμπούλες κατά του στρές, για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
INFRONT-final
Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας σκύλου (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας INFRONT, (αξίας 9.5 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Logo-BIO-BAND-final
Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας γάτας (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας BIO BAND, (αξίας 5.60 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
Logo-FELEX-PLUS-final
Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας προστατευτικού συμπληρώματος για τις αρθρώσεις του σκύλου και γάτας της εταιρίας FLEX PLUS, (αξίας 29 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
VAN-CAT-LOGO-final
Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας άμμου υγιεινής για γάτες της εταιρίας VAN CAT,(Anti-bacterial 6kg, αξίας 8 €) ή (Ultra clumbing 6kg, αξίας 8.50 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%
Logo-Salmpo-pet-final
Χορηγείται έκπτωση δεκαοκτώ (18%) επί τοις εκατό στα προϊόντα Salmo Pet, λάδι σολωμού για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
LOGO-FORZASOLO_trofes
Χορηγείται έκπτωση από είκοσι (20%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας Forza
linea-bio-cane_trofes
Χορηγείται έκπτωση από είκοσι (20%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας ForzaΒιο
innovet_trofes
Χορηγείται έκπτωση από δέκα (10%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας Innovet.
pet_remedy_trofes
Χορηγείται έκπτωση από δέκα (10%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας Pet remedy.